Demà dijous, 27 d'abril, a les 11h a la seu a Manresa de la Delegació del Govern a la Catalunya Central

La delegada del Govern farà seguiment de la prova del sistema d'alertes al mòbil de Protecció Civil

query_builder   26 abril 2023 09:40

settings_input_antenna Convocatòria

La delegada del Govern farà seguiment de la prova del sistema d'alertes al mòbil de Protecció Civil

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado i Molina, seguiran demà dijous, a les 11.00 hores, la prova del sistema d'alertes al mòbil de Protecció Civil a la Catalunya Central des de la seu a Manresa de la Delegació del Govern a la demarcació (Palau Firal de Manresa, polígon Els Dolors, s/n).

En aquesta atenció a mitjans es podrà fer seguiment de la recepció, cap a les 11.15 hores, dels missatges d'alertes als telèfons mòbils i, tot seguit, es podrà veure l'arribada, en temps real i amb geolocalització, dels primers resultats de l'enquesta ciutadana de valoració.

Hi ha tota la informació d'aquesta prova del sistema d'alertes al mòbil al web https://gen.cat/alertesprotecciocivil .

11:00|Seguiment a la Catalunya Central de la prova d'enviament d'alertes de Protecció Civil al mòbil. Delegació del Govern. Palau Firal ( pol. Els Dolors, s/n)|Manresa (Bages)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado i Molina, faran el seguiment de la prova del sistema d'alertes de Protecció Civil per a grans emergències que es durà a terme a la Catalunya Central.