El conseller Huguet i la consellera Capdevila inauguren el Centre de Vida Independent

query_builder   30 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Huguet i la consellera Capdevila inauguren el Centre de Vida Independent

El centre vol ser un referent en la recerca, desenvolupament, innovació i promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat o dependència
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inauguraran el proper dilluns, dia 2 de juny, el Centre de Vida Independent que ha posat en marxa l’Associació per la Vida Independent, i que promouen les entitats de previsió social Mutuam i Mutual Mèdica de Catalunya i Balears.
 
A l’acte inaugural hi assistiran també els presidents de les dues entitats, Agustí Montal i Nolasc Acarín, a més del rector de la Universitat Politècnica, Antoni Giró, que col·labora en el projecte.
 
EL Centre de Vida Independent vol ser un referent en temes de recerca, desenvolupament, innovació i promoció de l’autonomia per a persones amb discapacitat o dependència.  Des del centre es promourà l’ús de les ajudes tècniques i de les noves tecnologies per tal de millorar la qualitat de vida de les persones grans, dependents o discapacitades.
 
Les persones que s’adrecin al centre podran rebre una atenció personalitzada, en un espai real, configurat com una “llar digital accessible” que els donarà a conèixer els ajuts tècnics, informàtics, domòtics i robòtics que millor s’adeqüin a les seves necessitats per assolir una major autonomia .

12:00|.Centre Collserola (Pg de la Vall d'Hebron, 159-169)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inauguraran el Centre de Vida Independent que promou la recerca, el desenvolupament i la promoció de l'autonomia de les persones amb discapacitat o dependència.