El president Montilla presidirà divendres vinent la posada en servei del tram Vidreres-Llagostera del desdoblament de la C-35

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla presidirà divendres vinent la posada en servei del tram Vidreres-Llagostera del desdoblament de la C-35

Aquesta obra forma part de l'anomenada Anella de les Gavarres, inclosa en el segon Pla d'Eixos viaris del Govern català
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà divendres vinent, 20 de juny, a les dotze del migdia, la posada en servei del desdoblament de la C-35 entre els municipis de Vidreres i Llagostera. Aquesta obra forma part de l’anomenada Anella de les Gavarres, inclosa en el segon Pla d’Eixos viaris que impulsa el Govern català, i ha suposat una inversió de 40’4 ME.
 
L’acte de posada en servei tindrà lloc a l’enllaç Llagostera-Sant Llorenç (punt quilomètric 97, sortida 95 de la C-35). El president Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i del delegat del Govern català a Girona, Jordi Martinoy, visualitzarà un tram de la via des del pont de la GIP 6821 i rebrà l’explicació tècnica de l’obra per part del director general de carreteres, Jordi Follia.
 
Tot seguit, hi hauran parlaments a càrrec del conseller Nadal; de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaría, i del president Montilla, que clourà l’acte.
 
La nova via que entrarà en servei demà té 15 quilòmetres de longitud i el Govern català hi ha invertit 40’4 ME. Compta amb dos carrils de 3’5 metres en cada sentit de la circulació; un voral exterior d’1’5 metres i un voral interior d’1 metre d’amplada. Les dues calçades estan separades per una mitjana tipus New Jersey d’1 metre d’amplada.
 
El projecte inclou els enllaços de Vidreres oest, que connecta amb la carretera de Lloret de Mar; de Vidreres est, format per dos semi-enllaços; de Can Carbonell, format per un pas inferior i una rotonda a cada costat del tronc; de Llagostera Sud, que connecta amb la carretera de Tossa de Mar; i l’enllaç de l’Alou, que per una banda connecta amb la carretera de Girona i Cassà de la Selva, i per l’altra, segueix en direcció a Santa Cristina d’Aro.

12:00|.Enllaç Llagostera-Sant Llorenç (punt quilomètric 97; sortida 95 de la C-35).|Vidreres (La Selva)

Posada en servei del tram Vidreres-Llagostera del desdoblament de la C-35