1. L’acte serà demà, dimecres 24 de maig a les 11:00 hores a la Delegació del Govern a Tarragona (Carrer de Sant Francesc, 3)


El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré; el president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professional de Catalunya, Fabian Mohedano; la directora territorial d’Empresa i Treball, Sofia Moya, i el director adjunt dels serveis territorials d’Educació, Diego Cañavate, presentaran demà dimecres, 24 de maig, l’Acord per a la planificació de la Formació Professional i oferta FPCAT 365 a Tarragona.

L’acte serà a les 11:00 hores a la Delegació del Govern a Tarragona (Carrer de Sant Francesc, 3).

Aquest Acord és un instrument que neix de la necessitat urgent de transformar l’estructura de qualificació professional, situant la formació professional com una de les palanques decisives de canvi a Catalunya. Aquesta modalitat d’ensenyament impacta en les trajectòries formatives i professionals de les persones i en l’accés a una major cota de competitivitat de les empreses.

11:00|Presentació a Tarragona de l'Acord per a la planificació de la Formació Professional i oferta FPCAT 365. Delegació del Govern. Sala Pau Casals (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré; el president executiu de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professional de Catalunya, Fabian Mohedano; la directora territorial d'Empresa i Treball, Sofia Moya, i el director adjunt dels serveis territorials d'Educació, Diego Cañavate, presentaran l'Acord per a la planificació de la Formació Professional i oferta FPCAT 365 a Tarragona.