El conseller d’Empresa i Treball visitarà les instal·lacions de l’empresa a Montmeló i el CEO de Bold anunciarà els plans de creixement de la companyia

El proper divendres 2 de juny, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l’empresa catalana Bold, fundada per ex-enginyers catalans de la Formula 1 i dedicada al disseny i producció de bateries elèctriques. Durant la visita, el CEO de la companyia, Bernat Carreras, anunciarà els plans de creixement de Bold a Montmeló, on va obrir una fàbrica l’any passat, i explicarà els detalls de l’inici de la producció de les primeres bateries per a avions elèctrics fetes a Catalunya.

Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió de treball entre el conseller Torrent i els directius de l’empresa a les 11:15h. A les 11:30h visitaran la planta de muntatge de les bateries elèctriques i a les 12:00h atendran els mitjans de comunicació.

L’acte tindrà lloc a la seu de Bold a Montmeló (carrer Rec Molinar, 5).

11:15|El conseller Torrent visita l'empresa catalana Bold. C. Rec Molinar, 5 |Montmeló (Vallès Oriental)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l'empresa catalana Bold, fundada per ex-enginyers catalans de la Formula 1 i dedicada al disseny i producció de bateries elèctriques.