El delegat del Govern inaugurarà diverses obres al municipi de Sarral

query_builder   20 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern inaugurarà diverses obres al municipi de Sarral

Xavier Sabaté tallarà la cinta inaugural de la pavimentació de carrers de Vallverd, l'ampliació de la xarxa d'aigua de Montbrió de la Marca i les obres de la urbanització PA-1
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà el proper diumenge, 22 de juny, el municipi de Sarral, on tallarà tres cintes inaugurals.
 
A les 11 hores, el delegat presidirà la inauguració el tram de clavegueram i pavimentació de carrers de Vallverd, llogarret agregat a Sarral. En l'acte també hi participaran l'alcalde de Sarral, Antoni Mateu, i el president de l'Associació de Veïns de la Vall i Junta, Vila Pinto.

A les 11.45 hores, Sabaté inaugurarà l’ampliació de la xarxa de subministrament d’aigua potable i el dipòsit de Montbrió de la Marca, agregat a Sarral, en un acte que també comptarà amb la participació del president de l’Associació de Veïns de Sant Llorenç, Jordi Rosines.

Finalment, a les 12.30 hores, el delegat inaugurarà la pavimentació, sanejament, enllumenat, aigua, telèfon, baixa tensió i mobiliari urbà de la urbanizació PA-1 de Sarral. Durant l’acte, l’arquitecte Oriol Gili explicarà les obres.

11:00|.Vallverd. Sarral (Conca de Barberà)|Sarral (La Conca de Barberà)

Inauguració el tram de clavegueram i pavimentació de carrers