L'ICREA presentarà a Madrid la seva activitat en la contractació d'investigadors d'arreu del món basada en el talent científic.

query_builder   20 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

L'ICREA presentarà a Madrid la seva activitat en la contractació d'investigadors d'arreu del món basada en el talent científic.

Dins del cicle de conferències "Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement" que es presenta al Centre Cultural Blanquerna

El proper dilluns 23 de juny, a les 19:30 hores, tindrà lloc, al Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44), una conferència a càrrec de Jaume Bertranpetit, director de l’ICREA, Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats. Aquest acte s’emmarca dins del cicle “Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement” que organitza la delegació del Govern a Madrid.
 
Bertranpetit comentarà l’activitat de l’ICREA, institució que, per mitjà d’un procés de selecció basat en el talent científic, contracta investigadors d’arreu del món. D’aquesta manera contribueix a facilitar el retorn dels investigadors que han dut a terme la seva carrera investigadora en centres de fora de Catalunya.
 
Aquesta serà la darrera conferència del cicle “Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement” que té lloc a Madrid. Han participat l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars, l’Institut Català de Recerca de l’Aigua, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, l’Institut Català de Paleontologia i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de l’ICREA i la seva activitat en la contractació d’investigadors d’arreu del món.
DIA:
Dilluns, 23 de juny de 2008
HORA:
19:30 h
LLOC:
Centre Cultural BLANQUERNA. C/ Alcalá, 44
www.ccblanquerna.cat    PREMSA: 91524 10 02 / 00
 
 
 

19:30|.Centre Cultural Blanquerna. c/ Alcalá, 44| ()

 L'ICREA presentarà a Madrid la seva activitat en la contractació d'investigadors d'arreu del món basada en el talent científic. Conferència a Càrrec del seu director, Jaume Bertranpetit.