La consellera Ubasart visita l'Institut Roquetes per donar suport als docents que impulsen la memòria democràtica als centres educatius

query_builder   7 juny 2023 12:13

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart visita l'Institut Roquetes per donar suport als docents que impulsen la memòria democràtica als centres educatius

  1. A les 12:30 h la consellera visitarà les obres del poble vell de Corbera d’Ebre


La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visita dijous, 8 de juny, a les 9:30 del matí, l’Institut Roquetes. Es tracta d’una trobada amb professors del DEMD-Ebre on explicaran els diferents projectes que treballen a les aules i, després, una trobada amb alumnes que han participat en el projecte Pacte de l’Oblit. L’objectiu de la trobada és donar suport als docents que impulsen la memòria democràtica als centres educatius.

Els mitjans de comunicació interessats han de ser a l’entrada principal del centre educatiu a les 09:45 h.

Pel que fa a la visita a Corbera d’Ebre els mitjans de comunicació podran prendre imatges però la consellera no farà declaracions. Per a més informació, podeu contactar l’oficina de premsa.

La consellera Ubasart visita l'Institut Roquetes

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i Gonzàlez, visitarà l'Institut Roquetes, a les Terres de l'Ebre per donar suport als docents que impulsen la memòria democràtica als centres educatius. L'acompanyarà el director del Memorial Democràtic, Jordi Font i Agulló.

  • 09:30|Trobada amb el professorat DEMD. C. Anselm Clavé, 8|Roquetes (Baix Ebre)

    La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i Gonzàlez, tindrà una trobada amb el professorat on s'explicaran els diferents projectes que es duen a terme des del grup DEMD, reptes i oportunitats.

  • 10:30|Trobada amb l'alumnat que ha realitzat el projecte 'El pacte de l'oblit' . C. Anselm Clavé, 8|Roquetes (Baix Ebre)

    La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i Gonzàlez, tindrà una trobada amb l'alumnat de 1er de Batxillerat de l'Institut Roquetes que ha realitzat un treball de recerca col·laboratiu per treballar la memòria democràtica de la Batalla de l'Ebre, en concret, la vessant sanitària de la mateixa. Presentaran el treball.