La consellera Carme Capdevila presideix la Festa d'homenatge a la vellesa de Sant Hilari Sacalm

query_builder   23 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la Festa d'homenatge a la vellesa de Sant Hilari Sacalm

La consellera lliurarà obsequis commemoratius a la gent gran del municipi
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà dimarts vinent la 62a. Festa d’homenatge a la vellesa a Sant Hilari Sacalm (la Selva). La consellera participarà en el dinar de germanor que tindrà lloc al poliesportiu municipal (Carretera de Sant Hilari a Osor, s/n) acompanyada de l’alcalde, Joan Garriga, i de la presidenta de l’Associació de gent gran ‘Can Blat’, Carme Güell.
 
La Festa d’homenatge a la vellesa començarà a les 12:00 hores amb un gran repic de campanes i la trobada dels participants al Casal ‘Can Blat’. A les 12:30 es farà una missa cantada per la coral mixta ‘Els nois alegres’ i, en acabar, hi haurà un ball de gegants. A les 14:05 hores tindrà lloc el dinar que clourà la consellera amb un parlament i el lliurament de diferents obsequis commemoratius. Els guardons els rebran l’avi i l’àvia més grans de Sant Hilari, la gent que enguany celebra els 90 anys i la senyora Anna Masnou per 25 anys de dedicació a l’Associació ‘Can Blat’.
 
Nota: El parlament de la consellera i el lliurament dels obsequis tindran lloc cap a les 16:00 hores aproximadament

14:05|.Poliesportiu municipal (ctra. de Sant Hilari a Osor, s/n)|Sant Hilari Sacalm (La Selva)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la Festa d’homenatge a la vellesa de Sant Hilari Sacalm. El parlament de la consellera i el lliurament dels obsequis tindran lloc cap a les 16.00 hores, aproximadament.