La directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, visitarà demà dijous 15 de juny, a les 10.00 h, uns treballs forestals de prevenció d’incendis a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà) que s'estan portant a terme al massís de l’Ardenya-Cadiretes.

Aquests treballs de reducció de la càrrega de combustible (estassades de matoll, podes, tallades selectives i trossejat de les restes generades) contribueixen a reduir el risc de grans incendis forestals. Es duen a terme amb una línia d’ajuts específics per actuar en zones estratègiques de propietat privada per reduir la vulnerabilitat dels boscos davant del foc.

treballs{"name":"2023/06/14/13/51/99312c18-8141-44dc-a6f7-d4785c81682d.jpg","author":"CPF","type":"0","location":"0","weight":131536}


El massís de l’Ardenya-Cadiretes és un massís litoral d’alt risc d’incendi forestal, d’unes 25.000 ha, que s’estén paral·lel al mar al sud de les comarques gironines fins al Maresme. Igual com en altres massissos litorals del nostre país, el risc d’incendi és molt alt a causa d’una estructura forestal contínua i una densitat de població molt notable, particularment a l’estiu.

Punt de Trobada per anar a veure els treballs: Pàrquing de Mobles Mulà, Autovia C65 abans d’arribar a Santa Cristina d’Aro. Carretera de Girona a Sant Feliu de Guíxols, km 8, 17240 Llagostera, Girona.

Mobles Mulà: Google Maps

10:00|Treballs forestals de prevenció d'incendis al massís de l'Ardenya-Cadiretes. Punt de trobada: Pàrquing de Mobles Mulà, a l'autovia C65 abans d'arribar a Santa Cristina d'Aro|Llagostera (Gironès)

La directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, visitarà els treballs forestals de prevenció d'incendis al massís de l'Ardenya-Cadiretes.