El conseller Torrent presenta divendres el primer balanç del finançament captat per empreses catalanes als Next Generation

query_builder   15 juny 2023 09:58

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presenta divendres el primer balanç del finançament captat per empreses catalanes als Next Generation

El conseller d’Empresa i Treball compareixerà en roda de premsa a les 11h acompanyat del director executiu d’ACCIÓ

Demà divendres 16 de juny, a les 11:00h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà en roda de premsa el primer balanç del finançament captat per empreses catalanes als fons Next Generation. Torrent estarà acompanyat del director executiu d’ACCIÓ, Joan Romero i Circuns. Durant la roda de premsa es donaran a conèixer diversos indicadors com ara el nombre d’empreses catalanes que han obtingut finançament europeu, el volum captat i la tipologia d’aquestes companyies.

Prèviament, Torrent i Romero mantindran una reunió amb una desena d’empreses catalanes que han accedit als fons Next Generation. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran fer un mut de la reunió de treball a les 10:30h.

La reunió i la roda de premsa tindran lloc a la seu d’ACCIÓ (Pg. de Gràcia, 129 Barcelona). La compareixença davant dels mitjans de comunicació també es podrà seguir telemàticament per la plataforma Zoom (caldrà connectar-s’hi a les 10:45h) i per YouTube:

ZOOM

Enllaç: https://gencat.zoom.us/j/91935115150

YouTube

Enllaç: https://youtube.com/live/Ufeu3dSiH7w?feature=share

11:00|El conseller Torrent presenta el balanç del finançament captat per empreses catalanes als Next Generation. Pg. de Gràcia, 129 |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà el primer balanç del finançament captat per empreses catalanes als fons Next Generation.