Convocatòria a mitjans

query_builder   25 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Convocatòria a mitjans

El conseller Castells premia les persones, empreses, gremis i associacions de consumidors que han fet possible els primers 15 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC)
El conseller d’Economia i Finances presidirà demà a les 18.30 hores l’acte commemoratiu del quinzè aniversari de la Junta Arbitral del Consum de Catalunya (JACC). El Palau de Pedralbes acollirà l’acte que servirà per reconèixer l’esperit dels pioners de la mediació i l’arbitratge a Catalunya, així com a les empreses adherides, de sectors diferents, que més reclamacions resolen a través del procediment de la mediació i l’arbitratge o que destaquen pel seu baix nivell de conflictes de consum.
 
Antoni Castells, acompanyat del secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar; del director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i del president de la JACC, Carles Maluquer, lliurarà els guardons a les quatre empreses que tenen el major nivell de resolució a través de la mediació, a la primera empresa adherida a la JACC i als gremis empresarials que més han participat en col·legis arbitrals. Durant l’acte, també seran reconegudes les persones que van formar el primer col·legi arbitral l’any 1993.
 

18:30|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presidirà la celebració del quinzè aniversari de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC). El conseller estarà acompanyat pel secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar; el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, i el president de la JACC, Carles Maluquer.