Representants del Consell d'Europa i de la resta de l'Estat espanyol visiten la Barnahus a Tarragona

query_builder   3 juliol 2023 16:58

settings_input_antenna Convocatòria

Representants del Consell d'Europa i de la resta de l'Estat espanyol visiten la Barnahus a Tarragona

  1. La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes, atendrà els mitjans de comunicació

Aquest dimarts 4 de juliol, a les 16h, la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes i Vall, i la cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Tarragona, Isabel Carrasco, visitaran la Barnahus a Tarragona.

La visita s’emmarca en una jornada de treball sobre justícia amb perspectiva d’infància amb la Barnahus de Tarragona com a exemple. L’acte comptarà amb membres del Consell d’Europa, de Save the Children, del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, així com de representants de la resta de l’Estat.

A la Barnahus a Tarragona, que funciona des del 2020 i que va néixer com un projecte pioner tant a Catalunya com a Espanya, un equip pluridisciplinari atén a nens, nenes i adolescents de 0 a 18 anys que han patit violència sexual.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita que farà la directora general de la DGAIA amb els experts a l’interior de l’edifici. Posteriorment, al voltant de les 16.20h, farà una atenció als mitjans de comunicació.