Les conselleres Simó i Garriga, i la portaveu Plaja informen aquest dimarts del Pla Nacional de Lectura i dels acords del Govern en roda de premsa

query_builder   17 juliol 2023 16:52

settings_input_antenna Convocatòria

Les conselleres Simó i Garriga, i la portaveu Plaja informen aquest dimarts del Pla Nacional de Lectura i dels acords del Govern en roda de premsa

La consellera d’Educació, Anna Simó i Castelló; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 18 de juliol, a les 12.30h en roda de premsa del Pla Nacional de Lectura i dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|Les conselleres Simó i Garriga, i la portaveu Plaja informen del Pla Nacional de Lectura i dels acords del Govern. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera d'Educació, Anna Simó i Castelló; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa del Pla Nacional de Lectura i dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.