1. L’atenció als mitjans tindrà lloc a les 16.30h a la seu del Departament de Recerca i Universitats

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, faran una atenció als mitjans demà dimarts, a les 16.30h, per presentar una nova línia d’ajuts per a les víctimes de violències masclistes fora de l’àmbit de la parella.

La mesura estableix un procediment específic perquè l’estudiantat de les set universitats públiques de Catalunya i la UOC que sigui víctima d’aquest tipus de violència gaudeixi de la gratuïtat dels estudis universitaris.

16:30|El conseller Nadal i la consellera Verge presenten una nova línia d'ajuts per a les víctimes de violències masclistes fora de la parella. Departament de Recerca i Universitats. Planta 2 ( Via Laietana, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, faran una atenció als mitjans per presentar una nova línia d'ajuts per a les víctimes de violències masclistes fora de l'àmbit de la parella. La mesura estableix un procediment específic perquè els estudiants de les set universitats públiques de Catalunya i la UOC que sigui víctima d'aquest tipus de violència gaudeixi de la gratuïtat dels estudis universitaris.