Manel Balcells presentarà les últimes dades del Codi Risc Suïcidi, un balanç del primer any de la Taula de Prevenció de Risc Suïcidi i anunciarà actuacions per a supervivents

query_builder   6 setembre 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Manel Balcells presentarà les últimes dades del Codi Risc Suïcidi, un balanç del primer any de la Taula de Prevenció de Risc Suïcidi i anunciarà actuacions per a supervivents

  1. El conseller ho presentarà en una roda de premsa aquest dijous a la Sala d’actes del Departament de Salut a partir de les 11.00 hores

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà aquest dijous, 7 de setembre, les últimes dades del Codi Risc Suïcidi i un balanç del primer any de funcionament de la Taula de Prevenció de Risc Suïcidi, a través del telèfon 061 Salut Respon del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El titular de Salut també anunciarà un conjunt d’actuacions que el Departament posarà en marxa dins del Pla de prevenció del suïcidi a Catalunya 2021-2025 (PLAPRESC).

A la roda de premsa, també hi intervindrà Diego Palao, coordinador del Pla de prevenció del suïcidi de Catalunya (PLAPRESC) 2021-2025 i president de la Comissió de Seguiment d’aquest pla; Núria Casalé, cap del 061 Salut Respon, i Cecília Borràs, presidenta de Després del Suïcidi - Associació de Supervivents.

La roda es farà a la sala d’actes del Departament (trav. de les Corts, 131-159 de Barcelona) a partir de les 11.00 hores, tres dies abans del Dia Internacional del suïcidi, el 10 de setembre.

La roda de premsa també es podrà seguir a través de YouTube:

https://youtube.com/live/lT2mFJ2_JaA?feature=share

11:00|El conseller Balcells presenta les últimes dades del Codi Risc Suïcidi. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria. Sala d'actes (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà les últimes dades del Codi Risc Suïcidi i un balanç del primer any de funcionament de la Taula de Prevenció de Risc Suïcidi, a través del telèfon 061 Salut Respon del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Balcells també anunciarà un conjunt d'actuacions que el Departament posarà en marxa dins del Pla de prevenció del suïcidi a Catalunya 2021-2025 (PLAPRESC). A la roda de premsa, també hi intervindrà Diego Palao, coordinador del Pla de prevenció del suïcidi de Catalunya (PLAPRESC) 2021-2025 i president de la Comissió de Seguiment d'aquest pla; Núria Casalé, cap del 061 Salut Respon, i Cecília Borràs, presidenta de Després del Suïcidi - Associació de Supervivents. La roda es farà tres dies abans del Dia Internacional del suïcidi, el 10 de setembre.