El president Aragonès rebrà demà els alcaldes Viñuales i Larrosa al Palau de la Generalitat

query_builder   7 setembre 2023 18:06

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès rebrà demà els alcaldes Viñuales i Larrosa al Palau de la Generalitat

  1. Les reunions seran a les 10 i a les 11.30 hores

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, mantindrà demà, divendres 8 de setembre, una reunió institucional amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales i Elías, i també es reunirà amb l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa i Piquè, al Palau de la Generalitat.

Les reunions, que seran les primeres entre el president i els alcaldes, des que aquests van prendre possessió del càrrec, es duran a terme a les 10 hores, amb l’alcalde de Tarragona, i a les 11.30 hores amb l’alcalde de Lleida. Les trobades es faran a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici.

En acabar cada reunió, els alcaldes compareixeran davant els mitjans de comunicació, a la Sala Clavé. Posteriorment, per part del Govern, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, informarà de les trobades.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte, caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat o, bé, el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractamentDirecció de Serveis.

Finalitatles dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència

Informació addicional


10:00|Reunió institucional l'alcalde de Tarragona. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat mantindrà una reunió institucional amb l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales i Elías. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.