Acció Social i Ciutadania i Cultura lliuren els premis Nous Genis del concurs de pintura per a persones amb discapacitat

query_builder   4 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania i Cultura lliuren els premis Nous Genis del concurs de pintura per a persones amb discapacitat

S'han presentat 592 obres a través de diverses entitats de tot Catalunya
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidiran el lliurament dels premis Nous Genis. Aquesta és la cinquena edició del concurs de pintura que promouen tots dos Departaments conjuntament amb la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) i el Comitè Català de Representants de Minusvàlids de Catalunya (Cocarmi). L’acte se celebrarà al Museu d’Història de Catalunya.
 
A més de la consellera Capdevila i el conseller Tresserras, a l’acte també hi assistiran Salvador Palou, director d’Obres Socials del territori Nord de la CAM i, Francesc Pérez, president de Cocarmi. 
  
El concurs de pintura i treballs artístics Nous Genis va adreçat a persones amb alguna discapacitat, per tal que, a través d’activitats artístiques, culturals, lúdiques i creatives, es potenciïn aspectes dinamitzadors que millorin la seva autonomia personal i ajudin a una major adaptació a l’entorn social.
 
Aquest any s’han presentat al concurs Nous Genis un total de 592 obres.

18:00|.Museu d'Història de Catalunya (pl. Pau Vila, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, lliuraran els premis Nous Genis.