La secretària d'Infància i Adolescència inaugura a Talarn unes jornades destinades a professionals d'aquest àmbit

query_builder   5 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària d'Infància i Adolescència inaugura a Talarn unes jornades destinades a professionals d'aquest àmbit

El director territorial d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, intervindrà en la clausura de la jornada
La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, inaugurarà juntament amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont, la jornada “La infància i l’adolescència al segle XXI: paradís o risc?”. La jornada se celebrarà divendres al Centre d’Integració de Telecomunicacions Avançades (CITA) del Pallars Jussà, a Talarn.
 
La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Departament, està destinada a professionals de l’àmbit de la infància i l’adolescència. Estructurada en taules rodones i conferència, es tractaran temes com ara la teràpia motivacional en adolescents, els trastorns de la conducta alimentària o l’entorn familiar. La jornada es tancarà a les dues del migdia amb un col·loqui on intervindran el director territorial d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega; el conseller delegat de l’Àrea de Promoció i Ciutadania del Pallars Jussà, David Riba; i la gerent de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, Victòria Peralta. 
 
La jornada d’aquest divendres es completarà amb una sèrie de tallers de formació, de vuit hores de durada cadascun, que s’organitzaran els dies 13, 20 i 27 de juny.

10:00|.CITA Pallars Jussà. Carretera comarcal C-13, quilòmetre 90 (entre Tremp i la Pobla de Segur)|Talarn (El Pallars Jussà)

La secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, inaugurarà la jornada La infància i l’adolescència al segle XXI: paradís o risc?.