El Departament de Treball organitza la jornada "Àgora per a directives" a Girona

query_builder   6 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Treball organitza la jornada "Àgora per a directives" a Girona

L'acte començarà a les 16.00 hores a la Sala d'Actes de Caixa Girona
El proper DILLUNS 9 DE JUNY a les 16.00 hores el Departament de Treball organitza la jornada Àgora per a directives a Girona que tindrà lloc a la Sala d’Actes de Caixa Girona (C/ de la Creu, 31). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.  
 
La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay, inaugurarà l’acte. Aquesta jornada, organitzada pel Departament, té per objectius potenciar la creació de xarxes de dones, donar a conèixer experiències de dones en el món empresarial, i potenciar que les dones obrin les seves empreses i negocis a nous mercats exteriors.
 
Després de la inauguració, a les 16:15 hores, Mª Àngels Sallé, experta a nivell internacional en temes de gènere, pronunciarà la primera conferència sota el títol “Algunes claus pel creixement i projecció de les empreses de dones”.
 
A les 17.15 hores, la directora administrativa de l’empresa Beulas, Dolors Beulas, l’enòloga del Celler Espelt Viticultors, Anna Espelt, la directora gerent de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, Margarida Roca, i la presidenta de Pimec Girona, Mariona de Puig, explicaran les seves experiències professionals en una taula rodona.
 
La jornada la clourà a les 18.30 hores la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay.

16:00|.Caixa Girona (c. de la Creu, 31)|Girona (El Gironès)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, inaugurarà la jornada Àgora per a directives.