Inauguració del pòdcast de la Queta a Tremp

query_builder   31 octubre 2023 10:52

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del pòdcast de la Queta a Tremp

  1. La directora dels Serveis Territorials de Cultura a l'Alt Pirineu i Aran i l'alcaldessa de Tremp donaran la benvinguda a aquesta acció itinerant el proper dijous, 2 de novembre, a les 11.15 h a la plaça Capdevila.

El proper dijous, 2 de novembre, la directora dels Serveis Territorials de Cultura a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Noray i Vidal, i l'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero Galera, donaran la benvinguda al pòdcast de la Queta.

Es tracta d'una acció itinerant impulsada pel Govern per tal de conscienciar la població sobre l’ús del català, en el marc de la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure". Consisteix en una cabina de ràdio mòbil en la qual hi pot participar qualsevol persona. L'objectiu és acabar fent el pòdcast més gran que s’hagi enregistrat mai en el nostre país, amb el màxim nombre de veus.

A Tremp, la cabina de ràdio s'instal·larà a la plaça Capdevila. A les 11.15 h, la directora dels Serveis Territorials de Cultura i l'alcaldessa de Tremp atendran els mitjans de comunicació.

Preguem als mitjans interessats que confirmin la seva assistència a l'adreça bustia.altpirineuiaran@gencat.cat.

11:15|Inauguració del pòdcast de la Queta a Tremp. Plaça Capdevila|Tremp (Pallars Jussà)

La directora dels Serveis Territorials de Cultura a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Noray i Vidal, i l'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero Galera, donaran la benvinguda al pòdcast de la Queta.