La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participa en unes jornades sobre usos i gestió del temps

query_builder   9 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participa en unes jornades sobre usos i gestió del temps

Exposarà els eixos del Pla estratègic sobre els usos i la gestió del temps a la vida quotidiana (2008-2018) aprovat pel Govern.
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, participarà el proper dijous en una taula rodona sobre polítiques públiques i usos del temps. La taula rodona tindrà lloc a les 11:20 hores i s’emmarca en una Jornada sobre usos i gestió del temps organitzada per la UGT de Catalunya.
 
Al costat de Carme Porta també intervindran Sara Berbel, directora general d’Igualtat d’Oportunitats del Departament de Treball; i Teresa Llorens coordinadora de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania aprofitarà la seva intervenció per exposar els eixos bàsics del Pla estratègic sobre els usos i la gestió del temps a la vida quotidiana (2008-2018) que s’acaba d’aprovar pel Govern. Aquest Pla inclou 166 actuacions per millorar la sincronització i harmonització dels usos del temps i adaptar-lo a les necessitats actuals de la ciutadania.

11:20|.UGT ( Rambla de Santa Mònica, 10)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, participarà en la jornada sobre usos i gestió del temps organitzada per UGT.