Tarragona acull el 4t Congrés de Mercats Municipals de Catalunya

query_builder   17 novembre 2023 13:47

settings_input_antenna Convocatòria

Tarragona acull el 4t Congrés de Mercats Municipals de Catalunya

  1. Els nous hàbits de consum o una millor integració de la sostenibilitat i la innovació en l’estratègia d’aquest canal comercial, entre els temes centrals de la trobada


Tarragona acull el pròxim dilluns, 20 de novembre, la quarta edició del Congrés de Mercats Municipals de Catalunya. Organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, aquesta jornada vol ser un punt de trobada per a tots els agents públics i privats de l’àmbit dels mercats municipals de Catalunya.

El director general de Comerç, Jordi Torrades i Aladrén, inaugurarà l’edició d’enguany, que torna novament a la presencialitat. A l’acte també hi participarà l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales Elías. Tancarà el Congrés la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Agnès Russiñol i Amat.

El programa inclou ponències i taules rodones que giraran al voltant dels principals reptes dels mercats municipals, com són l’adaptació als nous hàbits de compra i consum, o com aconseguir una millor integració de la innovació i la sostenibilitat en l’estratègia d’aquest canal comercial. El Congrés es tancarà amb una visita al Mercat Central de Tarragona.

Podeu consultar el programa complet al web del CCAM.