Joan Delort presideix la reunió del Consell de Coordinació de la Seguretat Privada

query_builder   14 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Delort presideix la reunió del Consell de Coordinació de la Seguretat Privada

Demà dimarts, 15 de juliol, a les 10:00 hores, al Departament d'Interior
El secretari de Seguretat del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, presidirà demà a les 10:00 hores la reunió del ple del Consell de Coordinació de la Seguretat Privada, un òrgan consultiu en matèria de seguretat privada que té per finalitat promoure la coordinació entre els diferents sectors implicats en aquesta matèria.
 
L'objectiu principal de la reunió serà donar a conèixer al sector les noves competències que en matèria de seguretat ha assumit el departament.
 
La reunió tindrà lloc a la sala de reunions de la 9ena planta del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (C/ Diputació 355).
 
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'acte a les 11:45h. El secretari de Seguretat, Joan Delort, atendrà als mitjans de comunicació, a la mateixa hora, després del mut.
 
 
A la reunió assistiran, entre d’altres, també el director general de la Policia, Rafael Olmos, el director de l'Institut de Seguretat de Catalunya Pública Carlos González, la subdirectora general de Seguretat Interior del departament, Maite Casado, la cap de servei de Seguretat Privada, Cristina Secades, el cap d'àrea central de policia administrativa, l'inspector dels Mossos d'Esquadra, Miquel Justo, el cap de la unitat central de Seguretat Privada i el sotsinspector dels Mossos d'Esquadra, Carles Castellano.
 
També assistiran els directors dels Serveis Territorials del departament d'Interior, representants del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, del Cos Nacional de Policia, de la Guàrdia Civil, de la Delegació del Govern i representants d’associacions d’empreses de seguretat, d’associacions d’entitats de crèdit, d’establiments obligats a disposar de mesures de seguretat i de representants de treballadors del sector de la seguretat privada.
 
 
 

10:00|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Seguretat, Joan Delort, presidirà la reunió del Consell de Coordinació de la Seguretat Privada . Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'acte a les 11:45h. El secretari atendrà als mitjans de comunicació després del mut.