Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central

query_builder   16 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central

Demà dijous, a les 12:00 hores, al carrer Àngel Guimerà, 14 de Manresa
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat pel director dels serveis territorials del departament a la Catalunya Central, Carles Llussà, inaugurarà demà dijous 17 de juliol, a les 12.30 hores, la nova seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central.
 
La nova seu es troba en una zona cèntrica de la ciutat, al carrer Àngel Guimerà, número 14, amb l’objectiu de facilitar al màxim els serveis als usuaris.
 
Prèviament, a les 12:00 hores, Joan Boada i Carles Llussà atendran els mitjans de comunicació. 


Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de premsa del DIREP: 93 551 2148 /2248 /2269

12:00|.c. Àngel Guimerà, 14|Manresa (El Bages)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada,  inaugurarà la nova seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central. Abans de començar l'acte, el secretari general atendrà els mitjans de comunicació.