El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, assisteix a la inauguració de la III Mostra de l'Auberge a Benissanet

query_builder   18 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, assisteix a la inauguració de la III Mostra de l'Auberge a Benissanet

El secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, i l'alcalde de la ciutat, Fidel Ciurana, seran els encarregats d'inaugurara la nova edició.
Benissanet celebra aquest diumenge la tercera edició de la Mostra de l'Auberge, on el préssec és el protagonista. Així, el recinte firal està ocupat per estands d’empreses i cooperatives fructícoles de la zona i per una exposició de diverses varietats de préssec que es conreen a la comarca. 
La mostra serà inaugurada pel secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, a les 10.30 hores al Casal Municipal de la ciutat, acompanyat de l'alcalde de Benissanet, Fidel Ciurana, i del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó.
Després de la inauguració, l'organització ha programat una jornada tècnica, adreçada al sector, amb diferents ponències: "Captura massiva de l'anàrsia i la mosca" a càrrec de Ramon Tora, tècnic de Sanitat Vegetal i, "Indicació Geogràfica Protegida. Préssec roig de la Ribera d'Ebre" a càrrec de Catalonia Qualitat. A més a més, hi ha activitats complementàries a la mostra per a tot el públic, com tallers de cuina per als més petits o concurs de postres d'auberge.

10:30|.Pl. Renaixença, s/n|Benissanet (La Ribera d'Ebre)

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, assistirà a la inauguració de la III Mostra de l'Auberge a Benissanet.