Benissanet celebra aquest diumenge la tercera edició de la Mostra de l'Auberge, on el préssec és el protagonista. Així, el recinte firal està ocupat per estands d’empreses i cooperatives fructícoles de la zona i per una exposició de diverses varietats de préssec que es conreen a la comarca.
La mostra serà inaugurada pel secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, a les 10.30 hores al Casal Municipal de la ciutat, acompanyat de l'alcalde de Benissanet, Fidel Ciurana, i del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó.
Després de la inauguració, l'organització ha programat una jornada tècnica, adreçada al sector, amb diferents ponències: "Captura massiva de l'anàrsia i la mosca" a càrrec de Ramon Tora, tècnic de Sanitat Vegetal i, "Indicació Geogràfica Protegida. Préssec roig de la Ribera d'Ebre" a càrrec de Catalonia Qualitat. A més a més, hi ha activitats complementàries a la mostra per a tot el públic, com tallers de cuina per als més petits o concurs de postres d'auberge.