El Secretari per a la Immigració i la Comissionada per a Universitats i Recerca presenten el llibre "Recerca i immigració"

query_builder   21 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració i la Comissionada per a Universitats i Recerca presenten el llibre "Recerca i immigració"

Inclou onze articles d'investigació finançats pel Govern sobre educació, associacionisme, llengua catalana i salut en contextos interculturals
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, i la Comissionada per a Universitats i Recerca del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Blanca Palmada, presentaran aquest dimarts 22 de juliol a Barcelona el llibre “Recerca i immigració”, que és el primer número de la col·lecció “Ciutadania i Immigració” de la Secretaria per a la Immigració.
 
Aquesta publicació recull onze articles d'investigació de grups de recerca de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Girona. Els continguts analitzen àmbits com l'educació, l'associacionisme, l'aprenentatge del català, i la salut en contextos interculturals. Es tracta del fruit de la convocatòria d'ajuts a la recerca en immigració que promou la Secretaria per a la Immigració i gestiona l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) des de l'any 2005, i que té per objectiu dotar l'Administració de coneixement i propostes d'actuació.

Nota: Els mitjans assistents rebran un exemplar de la publicació 

11:00|.Comissionat per a Universitats i Recerca (Via Laietana, 33, 7ª planta)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la Comissionada per a Universitats i Recerca , Blanca Palmada, presentaran el llibre “Recerca i immigració".