La consellera Carme Capdevila participarà a la cerimònia inaugural dels Eurogames 2008

query_builder   23 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila participarà a la cerimònia inaugural dels Eurogames 2008

El Govern de la Generalitat ha aportat 230.000 euros per a la celebració dels Eurogames Barcelona'08 per a gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, participarà com a representant del govern de la Generalitat  a la cerimònia inaugural del Eurogames Barcelona 2008 que tindrà lloc el proper dijous 24 a les 21.00 h al Palau Sant Jordi de Barcelona. Acompanyaran la Consellera, la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.
 
Els Eurogames’08, organitzats pel col·lectiu Panteres Grogues, tindran lloc entre el 24 i el 27 de juliol amb una participació de més de 4.000 atletes provinents de tot Europa. Inicialment s’adreçaven a les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals, però l’esdeveniment està obert a la participació de tothom independentment de la seva orientació sexual.
 
Des del primer moment, el Departament d’Acció Social i Ciutadania va considerar convenient donar suport a aquest esdeveniment, com a espai de visibilització totalment necessari del col·lectiu gai, lesbià, transsexual i bisexual. Per això, el Departament va impulsar i coordinar la firma d’un conveni amb l’organització dels Jocs pels que hi destina 230.000 euros i que implica també els departaments de Vicepresidència, Cultura, Salut, Interior i Participació i Innovació, Universitats i Empresa.

21:00|.Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, participarà a la cerimònia inaugural dels Eurogames Barcelona 08 per a gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. A l'acte també hi assistirà el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.