La consellera de Justícia participa a la cloenda del XV Congrés Mundial de la Societat Internacional de Criminologia

query_builder   24 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia participa a la cloenda del XV Congrés Mundial de la Societat Internacional de Criminologia

A l'acte hi assistirà també la secretaria d'Estat d'Institucions Penitenciàries, Mercedes Gallizo, i la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Gimenez-Salinas, entre altres.
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, participa demà a la cloenda del XV Congrés Mundial de la Societat Internacional de Criminologia, organitzat conjuntament per la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Barcelona, amb el suport del Departament de Justícia.
 
Durant aquesta setmana, els participants han analitzat el futur de la criminologia en el context de la globalització; han debatut com pot i ha d'expressar-se la criminologia de manera útil en el marc de la investigació i de l'acció, i han aprofundit en si són adequades les respostes aportades fins ara en aquests àmbits, tenint en compte les tendències actuals i previsibles de la criminalitat.

12:00|.Universitat de Barcelona. Paranimf (Gran Via de les Corts Catalanes, 531)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, participarà a la cloenda del XV Congrés Mundial de la Societat Internacional de Criminologia. A l’acte hi assistirà també la secretaria d’Estat d’Institucions Penitenciàries, Mercedes Gallizo, i la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Gimenez-Salinas, entre altres.