Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Josep Domingo Betriu

query_builder   25 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Josep Domingo Betriu

L'acte d'homenatge tindrà lloc a la residència Sant Domènec de Balaguer
Josep Domingo Betriu rebrà el proper dia 28 de juliol la Medalla Centenària del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Li lliurarà la medalla l’adjunt a la direcció dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Juanjo Falcó. A l’acte també hi assistirà l’alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Vicent Font. L’homenatge tindrà lloc a la residència de gent gran Sant Domènec de Balaguer.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 
Josep Domingo Betriu va néixer a Rubió de Foradada l’any 1908. Entre d’altres, ha estat ferrer i fabricant de maquinària agrícola. Té tres fills i des del 1994 viu a la residència de gent gran Sant Domènec. 

17:00|.Residència Sant Domènec. Av. Comte Jaume d'Urgell, 1|Balaguer (La Noguera)

Acció Social i Ciutadania lliura la medalla centenària al senyor Josep Domingo i Betriu