El conseller Joan Saura inaugura la IV Conferència Europea de Policies Gais i Lesbianes

query_builder   2 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura inaugura la IV Conferència Europea de Policies Gais i Lesbianes

Demà dijous, 3 de juliol, a les 09:00 hores, al Col·legi Major Sant Jordi
 
  • A la conferència hi participaran, entre d’altres, la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Grande-Marlaska, l’eurodiputat Raül Romeva, l’inspector en cap de la Policia Metropolitana de Londres, Paul M. Cahill, i el sotsdirector operatiu dels Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Milan.
 
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà demà dijous, 3 de juliol, a les 09:00 hores, al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona la IV Conferència Europea de Policies Gais i Lesbianes, organitzada per l’Associació de Gais i Lesbianes Policies, Gaylespol.
 
Després de la seva intervenció, el conseller Saura atendrà als mitjans assistents.
 
A la inauguració també participarà la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, la regidora de Prevenció, Mobilitat i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, el superintendent responsable del Centre per a la Diversitat de l’Escola de Policia dels Països Baixos, Jan Snijder, i el guàrdia urbà de Barcelona i president de Gaylespol, Víctor Argelaguet.
 
A la conferència hi participen, entre d’altres,el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Grande-Marlaska, l’eurodiputat i vicepresident de l’Intergroup LGBT al Parlament Europeu, Raül Romeva, l’inspector en cap de la Policia Metropolitana de Londres, Paul M. Cahill, i el cap de la Policia Local de Girona i vocal del Comitè d’Ètica de la Policia de Catalunya, Josep Palouzié .
 
La cloenda de la conferència, que es farà divendres, anirà a càrrec del cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’intendent Xavier Vilaró, del sotsdirector operatiu dels Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Milan, i del regidor de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Mestres.

09:00|.COL·LEGI MAJOR SANT JORDI DE BARCELONA (C/RICARDO ZAMORA 4-8)|Barcelona (El Barcelonès)

 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà la IV Conferència Europea de Policies Gais i Lesbianes, organitzada
per l’Associació de Gais i Lesbianes Policies, Gaylespol. Després de la seva intervenció, el conseller Saura atendrà als mitjans assistents.