Govern, patronals i sindicats renoven dilluns l'Acord Estratègic per a fer més competitiva l'economia catalana

query_builder   4 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Govern, patronals i sindicats renoven dilluns l'Acord Estratègic per a fer més competitiva l'economia catalana

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix dilluns el Consell d’Institucions de l’Acord Estratègic, amb els consellers Castells, Serna i Huguet i els màxims dirigents de patronals i sindicats
 
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà dilluns vinent la reunió del Consell d’Institucions de l’Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana que tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 12:45h del matí. Durant la trobada, es farà balanç dels tres anys d’aplicació de les mesures previstes i s’aprovarà i es donarà impuls al nou text.
 
La sessió de treball comptarà amb la presència de tots els membres del Consell d’Institucions. Així, per part del Govern, a més del president José Montilla, també hi assistirà el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. Per part dels agents econòmics i sindicals, hi participaran el president de les organitzacions empresarials de PIMEC, Josep Gonzàlez, el de Foment del Treball, Joan Rosell, i el de FEPIME, Eusebi Cima; i els secretaris generals dels sindicats catalans de la UGT, Josep Maria Álvarez, i de CCOO, Joan Coscubiela.
 
La reunió se celebrarà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges. En acabat, els membres del Consell d’Institucions compareixeran davant la premsa per fer-ne una valoració. Aquest contacte informatiu es farà a la mateixa sala Torres Garcia.

Convocatòria dels mitjans de comunicació
 
Hora:
 
    12.45 h (imatges a l’inici de la reunió)
     14.15 h (compareixença informativa)

12:45|.Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Reunió del Consell d’Institucions de l’Acord estratègic