El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, visitarà demà el Gaudí Centre de Reus

query_builder   7 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, visitarà demà el Gaudí Centre de Reus

El secretari acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, visitarà aquest centre museogràfic que ha esdevingut un referent turístic  en el Camp de Tarragona.
 
En aquesta visita a Reus, el secretari  presentarà el portal Gastroteca.cat, alhora que es reunirà amb representants del Gremi de Restauradors del municipi.
 
El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, visitarà demà dimarts 8 de juliol el Gaudí Centre de Reus. El secretari acompanyat del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, l’alcalde del municipi, Lluís Miquel Pérez, i la regidora de Turisme i Comerç, Martina Garcia, visitarà aquest centre museogràfic que ha esdevingut en pocs temps un referent turístic a la zona.
 
Amb aquest objectiu, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa va destinar 293.000 euros a la creació d’aquest centre d'interpretació de Gaudí i a la creació de la Oficina de Turisme de Reus situada en el mateix edifici. Un cop finalitzada la visita el secretari Emili Valdero atendrà,  a les 12.00 hores,  en el mateix emplaçament els mitjans de comunicació.
 
En el marc de la visita a Reus, el secretari presentarà al sector comercial  del municipi el portal gastronòmic Gastroteca.cat, que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat. A l’acte que es farà a les 10.30 hores al Consell Comarcal del Baix Camp , hi assistirà el president del Consell , Xavier Llauradó.
 
El secretari Emili Valdero tancarà la jornada, a les 18:00 hores, amb una reunió de treball amb representants del Gremi de Restauradors del municipi.

12:00|.Centre Gaudí (plaça Mercadal, 3)|Reus (El Baix Camp)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, visitarà el Gaudí Centre de Reus, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, i l’alcalde del municipi, Lluís Miquel Pérez.