El secretari de Seguretat, Joan Delort, es reuneix amb la Xarxa Europea de Dones Policies

query_builder   7 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Seguretat, Joan Delort, es reuneix amb la Xarxa Europea de Dones Policies

El secretari de Seguretat, Joan Delort, es reunirà demà a les 09.00 hores a les representants de la Xarxa Europea de Dones Policies, que celebra la reunió de la seva assemblea executiva al Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
A la reunió, en la qual hi participen dones policies d’una vintena de països europeus, també hi participarà el subdirector operatiu de la Policia, Josep Milan.
 
La reunió de la European Network of Policewomen (Xarxa Europea de Dones Policies) es celebra a Barcelona fins avui i servirà per tractar les accions que es duran a terme en els propers dos anys per a la consecució dels seus objectius, entre els que figura incrementar el nombre de dones als cossos policials i als llocs de comandament, així com la seva promoció horitzontal.
 
La European Network of Policewomen (ENP) es va crear el 23 de març del 1989 a la Conferencia Internacional de Policies celebrada a la localitat holandesa de Noorwijkerhout i actualment està integrada per representants d’una trentena de països europeus i de Turquia, on es va celebrar la darrera reunió de la ENP.
 
Els mitjans podran prendre imatges de la reunió a les 09.00 hores i posteriorment, si ho desitgen, podran entrevistar les representants de la xarxa i del departament d’Interior.
 

09:00|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació . C/ Diputació, 355|Barcelona (El Barcelonès)

Reunió de la Xarxa Europea de Dones Policies