El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita l'empresa La Morella Nuts a Reus

query_builder   18 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita l'empresa La Morella Nuts a Reus

Es reunirà amb els responsables de l'empresa i visitarà les instal·lacions del centre d'investigació, desenvolupament i recerca
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà el proper dimecres, 20 d’agost, l’empresa La Morella Nuts, a Reus. L’acompanyarà el delegat territorial del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.
 
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat arribarà a les 11.00 hores a La Morella Nuts de Reus, on serà rebut entre d’altres pel director general de la companyia, Joaquim Maria Barriach. Seguidament, a les 11.15 hores aproximadament, mantindrà una reunió de treball amb l’equip directiu de l’empresa i signarà el llibre d’honor. La reunió serà a porta tancada però a l’inici els mitjans gràfics podran prendre imatges.

A les 12.00 hores, Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà les instal·lacions i el centre d’investigació, desenvolupament i recerca de La Morella Nuts. Els mitjans gràfics que ho vulguin podran seguir la visita.

Un cop finalitzada la visita, a les 13.00 hores aproximadament, el vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat atendrà els mitjans de comunicació.

13:00|.La Morella Nuts (carretera Alcolea del Pinar, 142). Reus.|Reus (El Baix Camp)

Atenció als mitjans amb motiu de la visita del vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, a l’empresa La Morella Nuts de Reus