El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita Port Aventura

query_builder   20 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat visita Port Aventura

Visitarà el nou centre de convencions i els camps de golf, entre d'altres
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà demà dijous, 21 d’agost, el resort Port Aventura, a Vila-seca. L’acompanyarà el delegat territorial en funcions del Govern a Tarragona, Vicent Villena.
 
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat recorrerà les instal·lacions acompanyat dels responsables de Port Aventura i les autoritats locals per tal de conèixer personalment les noves infraestructures del complex, entre les quals destaquen 3 camps de golf i un centre de convencions.

En finalitzar la visita, a les 12.30 hores, el vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat atendrà els mitjans de comunicació al Restaurant Lumine, ubicat al Beach Club. Es prega als mitjans que arribin a les 12.15 hores. 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb Oriol Garcia de Port Aventura a través del correu oriol.garcia@portaventura.es o bé al telèfon 608 51 29 09 (ADJUNTEM UN MAPA D’ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS)

12:15|.Restaurant Lumine. Beach Club de Port Aventura. | (Tarragonès)

Atenció als mitjans de comunicació