El vicepresident del Govern visita Creixell

query_builder   28 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita Creixell

Visitarà l'Ajuntament, presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici de la policia municipal i la inauguració de l'Oficina de Treball
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 29 d’agost, una visita institucional al municipi de Creixell, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.
 
La visita s’iniciarà a les 18.30 hores a l’Ajuntament de Creixell, on el vicepresident del Govern serà rebut per l’alcalde Teodoro Fuster. Josep-Lluís Carod-Rovira mantindrà una breu reunió de treball amb membres del consistori i signarà el llibre d’honor.
 
A la seva arribada a l’Ajuntament, a les 18.30 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 19.00 hores, Josep-Lluís Carod-Rovira presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra del futur edifici de la policia municipal de Creixell  (c. Girona, s/n –entre Països Catalans i c. Vendrell–). Després de visitar els terrenys i escoltar una explicació del projecte, hi haurà parlaments de l’alcalde de Creixell i el vicepresident del Govern.
 
Finalment, a les 19.45 hores s’iniciarà l’acte d’inauguració de l’Oficina de Treball de Creixell (c. Lleida 4, local 1), en el qual hi haurà parlaments del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Eudald Roca, i el vicepresident del Govern.
 

18:30|.Ajuntament de Creixell (Església, 3)|Creixell (El Tarragonès)

Visita Ajuntament i atenció als mitjans de comunicació