RECORDATORI: El vicepresident del Govern inaugura el centre d'ensenyament secundari Pompeu Fabra de La Bressola, al Soler

query_builder   29 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

RECORDATORI: El vicepresident del Govern inaugura el centre d'ensenyament secundari Pompeu Fabra de La Bressola, al Soler

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà aquest dissabte, dia 30 d’agost, l’acte d’inauguració del centre d’ensenyament secundari Pompeu Fabra del Soler, al Rosselló. 

El vicepresident del Govern arribarà a les 10.40 hores a l’Ajuntament del Soler (Plaça André Daugnac, s/n), on serà rebut per l’alcalde, François Calvet, i diversos responsables de La Bressola, entre d’altres.
 
Després de mantenir una breu reunió de treball, Josep-Lluís Carod-Rovira es desplaçarà al centre d’ensenyament secundari Pompeu Fabra per presidir l’acte d’inauguració que s’iniciarà a les 11.00 amb els parlaments. A part del vicepresident del Govern, a l’acte  també intervindran l’alcalde del Soler, François Calvet; el director general de La Bressola, Joan Pere Lebihan; el president de La Bressola, Miquel Mayol, i l’inspector d’acadèmia dels Pirineus Orientals, Jean Luc Benefice. Tot seguit,  les autoritats faran una visita a les instal·lacions.
 
Quan acabi l’acte, a les 12.00 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació
 

11:00|.Centre d'Ensenyament Secundari Pompeu Fabra (C/ de la República)| (Catalunya del Nord)

Inauguració del Centre d’Ensenyament Secundari Pompeu Fabra