Visita al Registre Civil Únic de Barcelona

query_builder   1 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Visita al Registre Civil Únic de Barcelona

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visita el Registre Civil Únic de Barcelona per veure de primera mà les actuacions realitzades després del protocol de millora d'aquest servei acordat amb el Ministeri de Justícia
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Ángels Vivas, la magistrada del Jutjat, núm. 1, Mar Ortega, i la secretaria judicial, Àngels Rossell, visitarà el proper dilluns, 4 d’agost, les dependències del Registre Civil Únic de Barcelona, per tal de comprovar totes les actuacions realitzades, després de la signatura d’un protocol amb el Ministeri de Justícia el  passat mes de desembre dirigida a millorar  la gestió d’aquest Registre.
 
Durant la visita es farà un recorregut per totes les dependències i, en finalitzar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

17:00|.Registre Civil (pl. Duc de Medinaceli, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

 La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà el Registre Civil Únic de Barcelona per veure de primera mà les actuacions realitzades després del protocol de millora d’aquest servei acordat amb el Ministeri de Justícia.