El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, signa el conveni per comarcalitzar la Borsa Jove d'Habitatge de La Seu d'Urgell

query_builder   5 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, signa el conveni per comarcalitzar la Borsa Jove d'Habitatge de La Seu d'Urgell

També presentarà la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut 2008 que es farà a la localitat
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, i l’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, signaran dimecres un conveni per comarcalitzar la Borsa Jove d’Habitatge de la Seu d’Urgell. Gràcies a aquest acord, l’oficina donarà servei a tot el jovent de l’Alt Urgell.
 
El programa Borsa Jove d’Habitatge té com a objectiu oferir pisos de lloguer en condicions avantatjoses, tant per als i les joves llogaters/es (d’entre 18 i 35 anys) com pels propietaris i les propietàries dels immobles.
 
D’altra banda, el secretari de Joventut presentarà la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut 2008 que es farà a La Seu d’Urgell.

12:30|.Sala de Plens de l'Ajuntament(Plaça dels Oms, s/n)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, signarà el conveni per comarcalitzar la Borsa Jove d’Habitatge de La Seu d’Urgell. A les 13:30 hores, Villalbí visitarà l'alberg juvenil La Valira d'aquest municipi.