Acte Institucional de Celebració de La Diada Nacional de Catalunya

query_builder   9 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acte Institucional de Celebració de La Diada Nacional de Catalunya

La Delegació del Govern de la Generalitat a Girona organitza demà dimecres 10 de setembre, a les vuit del vespre, l'acte institucional de celebració de la diada nacional de Catalunya a les comarques gironines, que tindrà lloc al Museu d'Arqueol
 
La Delegació del Govern de la Generalitat a Girona organitza demà dimecres, 10 de setembre, a les vuit del vespre, l’acte institucional de celebració de la diada nacional de Catalunya a les comarques gironines, que tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona - Monestir de Sant Pere de Galligants.
 
Aquest any l’acte estarà presidit pel Conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, acompanyat del Delegat del Govern, Jordi Martinoy, i comptarà amb l’assistència del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i els representats dels diferents departaments de la Generalitat a les comarques gironines. La celebració acabarà, com ja és tradicional, amb una actuació musical, en aquesta edició del cor Claudefaula, format per una trentena de nois i noies de 10 a 17 anys provinents de l’Escola de Música de Santa Eugènia de Girona.
 
Sota la direcció de Joaquim Bonal des dels seus inicis, el 1996, el cor Claudefaula oferirà un repertori de cançons d’autor i també una volta pel món per recórrer algunes de les cançons tradicionals d’arreu. L’acte finalitzarà amb el cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.
 
 
 
 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Acte:  Celebració de la diada nacional de Catalunya
Hora: 20,00 h
Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona (Monestir de Sant Pere de Galligants, Plaça de Santa Llúcia)
 

20:00|.Museu d'Arqueologia de Girona. Monestir de Sant Pere de Galligants. plaça de Santa Llúcia|Girona (El Gironès)

Acte institucional de celebració de la Diada Nacional de Catalunya