El delegat del Govern presidirà la inauguració del CEIP de Maspujols

query_builder   12 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern presidirà la inauguració del CEIP de Maspujols

El municipi recupera l'escola després de més de quinze anys
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presidirà diumenge la inauguració del nou CEIP de Maspujols. L’acompanyarà el director territorial d’Educació, Vicent Villena.
 
Sabaté arribarà a les 12 hores a l’Ajuntament de Maspujols (carrer Botiga, 1), on el rebran l’alcalde de la població, Josep Rabascall, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Francesc Xavier Llauradó. El delegat signarà el llibre d’honor i, a les 12.30 hores, anirà a peu, juntament amb les autoritats i els gegants de Maspujols, fins el centre educatiu, on es trobarà amb la directora de l’escola, Antonieta Ciuret, l’inspector de la zona educativa, Francesc Valverde, i el president de l’AMPA, Jordi Salvat.
 
Tot seguit, a les 12.45 hores, començarà l’acte d’inauguració amb la tallada de la cinta inaugural i una visita a les instal·lacions. En acabar, hi haurà el parlaments. L’actuació de l’Esbart Dansaire infantil de l’Aleixar i un aperitiu posaran el punt final a l’acte.
 
El CEIP de Maspujols comença el curs amb 27 alumnes d’infantil i primària i quatre professors. Amb la reobertura del centre educatiu, Maspujols recupera l’escola després de més de 15 anys d’haver-la tancat.

12:45|.CEIP de Maspujols (av. del Poliesportiu)|Maspujols (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presidirà la inauguració del nou CEIP de Maspujols.