Reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Lleida amb l'equip de govern del Consell Comarcal de l'Urgell

query_builder   15 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Lleida amb l'equip de govern del Consell Comarcal de l'Urgell

A les 12.30 hores, el delegat del Govern i la presidenta comarcal atendran els mitjans de comunicació
El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Lleida, format pels directors dels diferents serveis territorials i presidit pel delegat del Govern, Miquel Pueyo, es reunirà demà dimarts, dia 16, a la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, amb l’equip de govern d’aquest ens, encapçalat per la seva presidenta, Rosa Ma. Mora, per tractar de qüestions que afecten la comarca.
 
Miquel Pueyo arribarà al Consell Comarcal de l’Urgell a les 10.00 hores. Després d’una breu trobada amb la presidenta, a les 10.30 hores el Consell de Direcció Territorial té previst celebrar la seva sessió ordinària mensual.
 
Posteriorment, a les 11.30 hores, tindrà lloc la reunió del Consell de Direcció Territorial amb l’equip de govern del Consell Comarcal de l’Urgell.
 
En acabar, als voltants de les 12.30 hores, Pueyo i Mora informaran del contingut de la trobada als mitjans de comunicació.

11:30|.Consell Comarcal del'Urgell (c. Agoders, 16)|Tàrrega (L' Urgell)

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a Lleida es reunirà amb l'equip de govern del Consell Comarcal de l'Urgell. A les 12.30 hores, el delegat del Govern, Miquel Pueyo, i la presidenta comarcal, Rosa Ma. Mora, atendran els mitjans de comunicació.