El president Montilla inaugurarà demà l'exposició "Per Barcelona, som-hi"

query_builder   16 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla inaugurarà demà l'exposició "Per Barcelona, som-hi"

L'exposició mostra els nous serveis, projectes i infraestructures, que ha engegat el Govern a la Regió Metropolitana durant aquest mandat
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà l’exposició “Per Barcelona, som-hi”, demà, dimecres 17 de setembre, a les 19.00 hores, al Palau Robert de Barcelona.
 
L’objectiu d’aquesta exposició és explicar l’acció de Govern de la Generalitat durant aquest mandat a la Regió Metropolitana de Barcelona, integrada per les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Garraf i l’Alt Penedès.
 
La mostra es divideix en sis àrees temàtiques: els serveis a les persones; l’accés a l’habitatge; la millora del transport públic i la mobilitat; la nova gestió de l’aigua; economia i empresa, i innovació i recerca. L’exposició es podrà visitar del 18 de setembre al 19 d’octubre als jardins del Palau Robert.
 
L’acte, que presidirà el president Montilla, comptarà amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, entre d’altres personalitats. El president de la Generalitat pronunciarà unes breus paraules en el decurs de la inauguració.

19:00|.Palau Robert|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de l’exposició “Per Barcelona, som-hi”.