La consellera de Justícia visita el taller exterior de Lliçà de Vall, el primer que dóna feina a dones internes

query_builder   17 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia visita el taller exterior de Lliçà de Vall, el primer que dóna feina a dones internes

El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció gestiona aquesta iniciativa, on realitzen treball penitenciari dones en tercer grau
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de l’alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras, i del conseller delegat i director general de l’empresa Claved, Maurice Clopès, visitarà dijous, 18 de setembre, a les 12.30 h., el taller exterior del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) situat a les instal·lacions d’aquesta companyia dedicada a la producció de materials elèctrics. El taller és el primer de l’Estat espanyol on treballen dones, i el tercer que es posa en marxa a l’exterior de centres penitenciaris. Prèviament, la consellera i l’alcalde es reuniran a l’Ajuntament de Lliçà de Vall. A la visita hi assistiran també el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, Albert Batlle i el gerent del CIRE, Adolf Cabruja.

Els periodistes que vulguin assistir a la visita s'han d'acreditar abans de les 17 h de demà dimecres, enviant a l’adreça
premsa.dj@gencat.net un correu electrònic on facin constar el nom, cognoms i DNI o telefonant als números 93 316 43 86 i 93 316 44 38 . En acabar la visita hi haurà atenció als mitjans.

12:30|.Taller exterior de CIRE a Claved (Carretera C-17, sortida Polígon Industrial el Pla, km 17,82)|Lliçà de Vall (El Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de l’alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras, i del conseller delegat i director general de l’empresa Claved, Maurice Clopès, visitarà el taller exterior del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) situat a les instal·lacions d’aquesta companyia dedicada a la producció de materials elèctrics.