El conseller d'Educació dóna a conèixer els guanyadors dels Premis Catalunya d'Educació 2008

query_builder   17 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació dóna a conèixer els guanyadors dels Premis Catalunya d'Educació 2008

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, anunciarà demà en roda de premsa els noms dels guanyadors dels Premis Catalunya d'Educació 2008.
Uns guardons de reconeixement social a mestres, professors, professores, centres d’ensenyament i institucions impulsors de l’escola catalana.
 
Acompanyarà el conseller Maragall durant la roda de premsa que es farà al Palau de la Generalitat, Joan Lluís Tous com a personalitat de reconegut prestigi en el món de l’educació. Tous va ser guardonat l’any passat amb un d’aquests premis en reconeixement a l’excel·lència de la seva tasca docent en defensa de l’escola catalana, especialment de l’escola rural.
 
Els premis es concedeixen en funció de tres categories: mestres i professors que han destacat en l’exercici de la seva tasca (Premi Marta Mata); centres docents que imparteixen ensenyaments de règim general o que han dut a terme experiències reeixides d’innovació pedagògica, i institucions que han contribuït al procés de construcció d’una escola de qualitat al servei de la societat catalana i que s’han distingit per la defensa de l’educació dels seus valors.

10:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)| (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, anunciarà en roda de premsa els noms dels guanyadors dels Premis Catalunya d'Educació 2008.