Acció Social i Ciutadania impulsa una campanya per promoure l'acolliment d'infants

query_builder   18 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania impulsa una campanya per promoure l'acolliment d'infants

El 27 de setembre s'inaugurarà a Tarragona una exposició per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l'acolliment i motivar noves famílies acollidores
La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, presentarà el proper divendres a Tarragona, la nova campanya per promoure l’acolliment d’infants tutelats per l’Administració. A l’acte també hi assistirà la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous. Amb aquesta nova campanya, el Departament vol fer una aposta ferma per motivar noves famílies acollidores i fer realitat el dret dels infants a viure en família.
 
L’acolliment simple en família aliena és la millor manera d’atendre adequadament les necessitats de l’infant que es troba en situació de risc. La família acollidora li procura l’afecte i l’atenció educativa necessària per a la seva integració en la societat i, sempre que sigui possible, el retorn amb la família natural. És per això que l’acolliment és un servei a l’infant que ho necessita.
 
La campanya, que es va obrir el mes de juny a Barcelona, consisteix en una exposició interactiva i itinerant per diverses ciutats de Catalunya. La mostra, que es podrà visitar a partir del 27 de setembre a Tarragona, vol informar i sensibilitzar al públic en general sobre l’acolliment i, sobretot, animar noves famílies a acollir.   

12:00|.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3) |Tarragona (El Tarragonès)

La secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, presentarà en roda de premsa la campanya “Acolliment: un infant, un temps, una família”.