Llena presideix la presentació del llibre De Catalunya al Plat. Guia dels productes agroalimentaris de casa nostra

query_builder   18 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix la presentació del llibre De Catalunya al Plat. Guia dels productes agroalimentaris de casa nostra

El titular del DAR també visitarà demà Indulleida, Ros Roca, i presidirà la cloenda de l'Assemblea General de Transalfals
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, 19 de setembre, la presentació del llibre De Catalunya al Plat. Guia dels productes agroalimentaris de casa nostra. El conseller estarà acompanyat de Julià Peiró i Anna Garriga, coautors del llibre.
 
Aquesta guia, editada pel DAR, pretén donar a conèixer, d’una manera senzilla i pràctica, els productes de la nostra terra. Inclou vins, olis, pans, fruita dolça i seca, verdures i hortalisses, bolets, carns, peixos, làctics, pastissos, mel,... és a dir, tot un amplíssim ventall de possibilitats a l’hora d’acostar-se a un comerç o de seure a taula.  
 
En finalitzar la presentació, a les 10:30 hores aproximadament, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 12:00 hores, el conseller, acompanyat del conseller d’Agricultura i Alimentació del Govern d’Aragó, Gonzalo Arguilé, visitaran les instal·lacions d’Indulleida.
 
A la tarda, a les 17:00 hores, el responsable del DAR, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà l’empresa Ros Roca, a Tàrrega.
 
D’altra banda, a les 20:30 hores, a Bellpuig, el titular del DAR presidirà la cloenda de l’Assemblea General de Transalfals.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del llibre De Catalunya al Plat. Guia dels productes agroalimentaris de casa nostra
DIA:
Divendres, 19 de setembre de 2008
HORA:
10:00 hores. Inici de l’acte
10:30 hores. Atenció als mitjans de comunicació
LLOC:
Cafeteria de La Sibil.la
Turó de la Seu Vella
Lleida
 
 
18 de setembre de 2008

10:00|.Cafeteria de La Sibil·la (Turó de la Seu Vella)|Lleida (El Segrià)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació del llibre De Catalunya al Plat. Guia dels productes agroalimentaris de casa nostra. En finalitzar la presentació, a les 10:30 hores aproximadament, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 12h, visitarà Indulleida, a Alguaire. A les 17h es desplaçarà a Ros Roca, a Tàrrega, i a les 20.30h hores clourà l'Assemblea General de Transalfals, a Bellpuig.