El DAR signa un conveni amb la UdL i el Grup Borges per crear una beca per a estudiants xinesos

query_builder   26 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El DAR signa un conveni amb la UdL i el Grup Borges per crear una beca per a estudiants xinesos

Així, PRODECA aprofundeix en el Pla Xina iniciat el 2005
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) i president de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), del DAR, Joan Gené, signarà demà, a les 17:00 hores, a Lleida, un conveni amb el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Viñas, i amb el president del Grup Borges, Ramon Pont, per a la creació d’una beca de formació teòrica i pràctica per a estudiants xinesos. Es tracta, en aquest cas, d’una estudiant graduada per la Universitat Agrícola de Sichuan.
 
En el decurs l’acte, els representants dels tres organismes exposaran els objectius que es volen aconseguir amb aquesta acció.
 
La posada en marxa d’aquesta primera beca representa, per PRODECA, un aprofundiment en el Pla Xina que es va iniciar l’any 2005, i que pretén obrir i desenvolupar aquell mercat per a les empreses, amb diferents accions de promoció, difusió, però també de formació i informació que serveixin com a paraigües per al sector agroalimentari de Catalunya en la tasca d’internacionalització.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Creació d’una beca de formació teòrica i pràctica per a estudiants xinesos
DIA:
Dissabte, 27 de setembre de 2008
HORA:
17:00 hores
LLOC:
Sala de Plens de la Cambra de Comerç de Lleida
Carrer Anselm Clavè, 2
Lleida
 
 
27 de setembre de 2008

17:00|.Sala de Plens de la Cambra de Comerç de Lleida (c. Anselm Clavè, 2)|Lleida (El Segrià)

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DAR i president de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), del DAR, Joan Gené, signarà un conveni amb la Universitat de Lleida i amb el Grup Borges per a la creació d’una beca de formació per a estudiants xinesos.