El vicepresident del Govern presideix un acte d'homenatge a Lluís Companys amb motiu del 68 aniversari de la seva deportació

query_builder   26 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix un acte d'homenatge a Lluís Companys amb motiu del 68 aniversari de la seva deportació

Promogut per la Comissió de la Dignitat, comptarà amb la participació dels cònsols generals de França i Alemanya
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper dilluns, 29 de setembre, al Palau de la Generalitat un acte d’homenatge al president Lluís Companys amb motiu del 68è aniversari de la seva deportació i posterior afusellament. L’acte, promogut per la Comissió de la Dignitat, comptarà amb la participació dels cònsols generals de França i Alemanya.
 
L’homenatge s’iniciarà a les 19.30 hores a l’Auditori del Palau de la Generalitat. Intervindran el cònsol general de França, Pascal Brice; la cònsol general d’Alemanya, Christine Gläser; el portaveu de la Comissió de la Dignitat, Josep Cruanyes, i el vicepresident del Govern, que serà l’encarregat de tancar l’acte. Al final, l’actor Jordi Dauder llegirà el poema de Joan Brossa “Oda al president Companys”.
 
Durant l’homenatge estaran exposats al costat de l’Auditori els objectes personals que el president Companys portava en el moment de la seva detenció.

19:30|.Auditori del Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Acte d'homenatge a Lluís Companys amb motiu del 68 aniversari de la seva deportació